E-handel

VI hjälper dig att starta din e-handel online så du kan sälja dina tjänster och produkter 24h dygnet runt utan avbrott.

Vad är en e-handel?

  • E-handel avser kommersiella transaktioner som utförs online på nätet. Det betyder att du köper och säljer produkter eller tjänster med hjälp av Internet. E-handel kan riktas mot enskilda personer eller företag som du har valt som din målgrupp. 

här du är just nu, ett steg närmare att påbörja din e-handelsresa och vi hoppas att det här ger dig insikter som du kan tillämpa i ditt företag eller verksamhet.

Om du precis har gått i tankarna och påbörjat din resa och behöver hjälp med att välja en plattform eller göra ett val kring din målgrupp? låt oss på Sweedly hjälpa dig genom att göra research inom din nisch. 

Har du redan ett företag och vill säkerställa din framgång? Begär en offert så hjälper vi dig från ide till färdig lansering med din webbutik. 

Och om du behöver ytterligare råd eller insikter, är vi här för att hjälpa dig genom dig med att förverkliga dina idéer.

Kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig att ta din e-handel till nästa nivå.

Börja sälja dina produkter eller tjänster på internet

Vi skapar B2B- och B2C-butiker, anpassade efter våra kunders affärsbehov. Från UX-design och implementering av butiken, via ERP-integration, service och underhåll. 

Vi implementerar e-handelsprojekt med Woocomerce och Shopify e-commerce som plattform. Låt oss hjälpa dig att utöka de digitala gränserna för ditt företag.

E-handelssystem för alla branscher

Vi erbjuder dedikerade B2B- och B2C-lösningar. Vi vet vilka verktyg som ska användas så att våra klienter effektivt kan utveckla sin verksamhet.

Vi designar e-handelssystem för privatpersoner och företag i hela Sverige.

Våra projekt kännetecknas av:

  • Anpassning och komplexitet
  • Stabilitet och snabba åtgärder
  • Tillämpning av avancerad teknik

Tack vare vår erfarenheter så kommer din e handel ligga steget före konkurrenterna.

Få en gratis offert och hjälp med att starta din egna webbshop

Spara tid och fokusera på din försäljning

När du vänder dig till så gör vi alltid en research av din bransch och föreslår strategier för att stärka ditt varumärke.

Flera av våra klienter har endast kommit med en idé och utan kunskap att driva en butik på Internet. Det är det vi är bäst på: Bygga din e-handel, hitta rätt leverantörer och implementera strategier så att du kan öka din försäljning.

Med våra erfarenheter förverkligar vi din vision, vi bygger upp hela din e-handel så att du kan komma igång med försäljningen av dina produkter eller tjänster på kort tid.

Spara tid och fokusera på det du är bäst på, din verksamhet.


Gratis SEO Analys

Gratis SEO Analys & Rapport av din webbplats


Få en gratis SEO Analys & Rapport av din webbplats. I SEO rapporten får du rekommendationer på hur du kan förbättra din position i sökmotorer som Google. Ligg steget före dina konkurrenter och öka din digitala närvaro online.

Webbyrå Sweedly Webbyrå Dalarna Webbyrå Stockholm Webbyrå Borlänge

Kontakta vår webbyrå

Kontakta oss. Vi hjälper vi dig!

© Copyright 2020. Alla rättigheter reserverade | Sweedly Webbyrå