Digital Marknadsföring

Vi tar fram strategier med våra analyser för att stärka ditt varumärke

Vad är digital marknadsföring?

  • Digital marknadsföring är en form av reklam som levereras via digitala kanaler. Digital marknadsföring (Digital marketing) används främst inom sociala medier, mobilapplikationer, e-post, webbapplikationer, sökmotorer och webbplatser.

Varför är digital marknadsföring viktigt?

Google och Facebook genererar fler intäkter än traditionella medieföretag eftersom majoriteten av världsbefolkningen använder sig av internet och sociala medier för att kommunicera och hitta information.

Vem använder digital marknadsföring?

Företag i alla bransch använder digital marknadsföring för att förbättra kundupplevelsen och konvertera besökare till kunder.

Hur digital marknadsföring fungerar

Det räcker inte att bara känna dina kunder; du måste känna dem bättre än någon annan. Kommunicera med dina kunder och få en bättre förståelse för när, var och hur de är som mest mottagliga för ditt meddelande.

För att få en bättre bild av kundernas köpmönster så behöver du en konsoliderad bild av kundernas preferenser och förväntningar över alla digitala kanaler – webben, sociala medier, mobilen, direktreklam, annonser och försäljningsställen.

Med hjälp av en detaljhandelsanalys kan återförsäljare och marknadsförare använda informationen för att skapa och förutse konsekventa, samordnade kundupplevelser som kommer att flytta kunderna i köpcykeln. 

Ju djupare insikt du har i besökarens beteendemönster och preferenser, desto mer troligt är det att du kommer kunna engagera besökare och omvandla dem till kunder.

Hur fungerar detta med digital marknadsföring? Prata med oss på Sweedly Kommunikationsbyrå så hjälper vi dig!
Digital marknadsföring hur det kan hjälpa dig att få fler kunder

Personlig upplevelse leder till fler köp

Återförsäljare använder digital marknadsföring för att analysera vem kunderna är men främst för förstå kundens shoppingmönster i realtid. 

Det gör det möjligt för detaljhandlare och webbutiker att erbjuda en personligare shoppingupplevelse för varje kund, vilket förbättrar kundlojaliteten och försäljningen på långsikt.

Små till medelstora företag som inte har en marknadsavdelning eller tillräcklig budget använder digital marknadsföring för att hantera och automatisera kampanjer, för att snabbt kunna utvärdera vad som fungerar bäst och konvertera fler besökare till kunder.

Med digital marknadsföring är möjligheterna oändliga för den som vill göra reklam på Internet.


Gratis SEO Analys

Gratis SEO Analys & Rapport av din webbplats


Få en gratis SEO Analys & Rapport av din webbplats. I SEO rapporten får du rekommendationer på hur du kan förbättra din position i sökmotorer som Google. Ligg steget före dina konkurrenter och öka din digitala närvaro online.

Webbyrå Sweedly Webbyrå Dalarna Webbyrå Stockholm Webbyrå Borlänge

Kontakta vår webbyrå

Kontakta oss. Vi hjälper vi dig!

© Copyright 2020. Alla rättigheter reserverade | Sweedly Webbyrå