SEO Analyser

Analys av webbplats

Vad är en SEO Analys?

En "SEO Analyser" är en komplett analys av din webbplats förmåga att rankas organiskt på sökmotorer. En analys hjälper dig att förstå dina SEO misstag men även styrkor i sökmotoroptimeringen.

Alla kända faktorer som påverkar en hemsidas förmåga att rankas organiskt, kommer att analyseras, för att dokumentera styrkor och svagheter.

SEO Analyser utförs vanligtvis i början av en SEO kampanj, men kan utföras regelbundet efter det. När du har gjort det noggrant kommer en SEO-granskning av din webbplats att ge en detaljerad förståelse för andra SEO-tjänster du behöver i framtiden och hjälper till att lägga grunden för din SEO kampanj.

Analys av konkurenter

Vi på Sweedly lägger fokus på att hitta din nisch och se över din konkurans. Med hjälp av en mängd verktyg för SEO Analyser gräver vi djupt i konkurrenternas digitala närvaro på online.

Vi får insikter och vilken nisch dina konkurrenter har siktat in sig på - både på nationell och lokal nivå - samtidigt som vi undersöker en mängd kontrollpunkter, inklusive:

  • Nyckelord
  • Ranking
  • Teknisk profil
  • Sociala Media kampanjer
  • SEO & PPC strategi
  • Sociala Media kampanjer
  • Profil för bakåt-länkar
Analys av konkurenter

Analys av bakåtlänkar

Vår analys av länkar ger en fullständig översyn av din länkprofil, identifierar varifrån länkar kommer från och vilka sidor de pekar till. En komplett länk-analys avslöjar länkmöjligheter som fungerar som utgångspunkt för en effektiv strategi för sökmotoroptimering.

  • Ta bort skadliga länkar
  • Länkbyggnadsmöjligheter
  • Off Page SEO strategi
Analys av bakåtlänkar
Så här kan vi hjälpa dig att bli #1 på sökmotorer

Komplett lösning för sökmotoroptimering


Analys av webbsida

Analys av webbplats

Vi analyserar din webbsida för att kunna ge dig SEO poäng baserat på dina nuvarande inställningar. 

Analys av konkurrenter

Analys av konkurrenter

Vi analyserar din webbsida för att kunna ge dig SEO poäng baserat på dina nuvarande inställningar. 

Din position i sökresultat

Din position i sökresultat

En analys görs för att se över dina konkurrenter och vilken position du är rankad för när det gäller dina sökord och det vktigaste nyckelordet för din webbplats.

SEO Audit & Rapport

SEO Audit & Rapport

Vi gör en sammanställning av dina SEO poäng och presenterar de snyggt i en SEO rapport som du får. Vi kommer att förklara utförligt vad hela rapporten innebär och vilka förbättringar som behöver göras. 

Strategi

Strategi

Vi skapar en strategi med en tydlig målsättning för att du ska rankas så högt som möjligt och på det mest naturliga sättet. 

Analys av sökord

Analys av sökord

Vi skapar en överblicks rapport så att du enkelt kan se alla sökord som du rankas för och som dina konkurrenter rankas för. Sökord (nyckelord) är en grundsten i sökmotoroptimering. 

Begär offert

Vi hoppas vår webbsida har inspirererat dig till att samarbeta med oss. Känner du dig redo att prata vidare tveka inte höra av dig genom att kontakta oss eller begära en offert

Vanliga frågor

Varför är sökmotoroptimering (SEO) viktigt?

Syns du inte så finns du inte. Sökmotoroptimering hjälper ditt företag eller din webbplats att synas bättre i sökresultat.

Tänk så här: En webbplats är din företagsannons, och innan din annons kan vara effektiv måste du skicka den ut. Genom att utföra sökmotoroptimering på din webbplats tillåter du surfare att hitta din webbplats och se vad ditt företag har att erbjuda. En enastående webbplats är bra att ha, men inte om potentiella kunder inte kan hitta det!

Hur lång tid tar det innan man ser resultatet av sökmotoroptimering?

Det finns många faktorer som spelar in för den tid som det tar för att din webbplats ska rankas högre. Kanske den viktigaste delen är hur stor konkurrans din verksamhet har, hur länge din webbplats har funnits och vilka sökord du rankas för närvarande.

Om du till exempel är på sidan 5 arbetar vi för att flytta dig till sidan 1, men genom denna process går du från sidan 5 till sidan 3 och så småningom till sidan 1. När vi gör framsteg så ökar inte trafiken tills man hamnar på 1: a eller 2: a sidan. Kom ihåg att de flesta användare inte går förbi sidan 2 i sökresultaten.

Samarbetar ni bara med företag på lokalort?

Medan vi befinner oss i Borlänge, Dalarna så erbjuder vi professionella SEO-tjänster till privatpersoner och företag av alla storlekar över hela Sverige. Vi arbetar också med många företag lokalt i Borlänge och Falun.

Vad är skillnaden mellan SEO och PPC?

SEO (sökmotoroptimering)  är processen att flytta din webbplats upp i de organiska sökresultaten som på Google.se.

Organiska sökresultat är de webbplats som Google visar, eftersom Google anser att de är de bästa resultat som bör visas baserade på sökordssökningen. Dessa är inte betalda annonser. Utan allt sker naturligt.

PPC står för Pay Per Click, som är processen att köpa betalda annonser eller sökmotorresultat. När du söker ett sökord eller en fras på Google ser du en lista högt upp som säger "Annons" bredvid dem. Dessa är PPC-annonser och är inte organiska sökresultat.

Varje gång dessa annonser klickas betalar webbplatsägarna eller annonsören en avgift som bestäms utifrån en budprismodell.

Vi kan hjälpa dig att bestämma vilka reklamlösningar, SEO eller PPC som kan vara bäst för ditt företag baserat på dina långsiktiga och kortsiktiga mål.

Jag har försökt rankats för flera sökord men misslyckas vad gör jag för fel?

När du anlitar oss för ditt projekt kommer vi att göra flera analyser av din webbplats och ta fram exakt alla fel. När vi har lyckats isolera alla felen kommer vi tillsammans att korrigera dessa. Därefter implementerar vi olika strategier för att få sökmotorer att återigen indexera och läsa in hela din webbplats på nytt igen. 

Sweedly Webbyrå

Adress
Nypongatan 6, 784 65 Borlänge. Kvarnsveden, Dalarna, Sverige.

Telefonnummer
+46 76 - 111 222 6

Öppettider
Mån-Fre: 09.00-18:00
Lördag: 10.00-17:00
Söndag: 11.00-16:00

Hitta till oss - Vägbeskrivning

Partners

Sweedly Webbyrå

Adress
Nypongatan 6, 784 65 Borlänge. Kvarnsveden, Dalarna, Sverige.

Telefonnummer
+46 76 - 111 222 6

Öppettider
Mån-Fre: 09.00-18:00
Lördag: 10.00-17:00
Söndag: 11.00-16:00

Hitta till oss - Vägbeskrivning

Partners