Kundcase

Ny Webbdesign & Ökad omsättning för vår klient

En lyckad resa tillsammans med vår klient. Vi hjälpte vår klient att öka omsättningen och levererade även en unik och tilltalande design för deras webbplats.

Hur vi hjälpte Taxi Kurir i Borlänge med ny webbdesign

Vi på Sweedly har lång erfarenhet när det kommer till att skapa läckra webbplatser och framför allt ta fram exklusivt innehåll för att öka konverteringar.

Vi lägger stort fokus på att besökaren ska hitta information enkelt och en användarupplevelse som får varje besökare att stanna kvar. 

Webbdesign och grafisk formgivning av Sweedly Webbyrå
Taxi Kurir i Borlänge anlitade Sweedly Webbyrå för webdesign för deras nya webbplats.

När vi tar fram webbdesign och framför allt en komplett webbplats, så lyssnar vi alltid på våra klienter och deras önskan. Vi på Sweedly hjälpte till med bokningssystem och såg till att skapa en wow-faktor för kunderna som besökte vår klients webbplats.

Hur vi hjälpte vår klient att slå konkurrenterna och ökade deras konverteringar med 800%

När vår klient vände sig till oss för att få hjälp med digital marknadsföring så var det ingen snack om att vi levererar result som syns. Vi hjälpte vår klient att rankas på första position #1 på samtliga sökord som vi tog fram genom en SEO analys.

Vi har ingen mall vi utgår ifrån, utan levererar alltid SEO och marknadsföringsstrategier som är skräddarsydda för varje projekt och klient vi samarbetar med. 

Webbdesign och grafisk formgivning av Sweedly Webbyrå
Jämförelse av SEO arbete mellan 2018 och 2019 (Sweedly Webbyrå)

Sweedly ökade sin klients synlighet med flera hundra procent!

Dag för dag, vecka för vecka och månad för månad: Såg vi på Sweedly till att ständigt  öka den organiska trafiken (besökare från Google)

Vi jobbar med strategier som är långsiktiga och levererar alltid resultat i världsklass när vi ökar synligheten för alla projekt. 

Från 60 samtal i månaden via Google, Bing och Yahoo ökades telefonsamtalen till ca 800-1600 samtal per månad.

Detta resulterade i en ökad omsättning och klienten dominerade sin bransch på lokalnivå med Sweedly’s egna SEO Strategi. 

Jämförelse av SEO arbete år 2019 (Sweedly Webbyrå)
Jämförelse av SEO arbete år 2019 (Sweedly Webbyrå)

Trots att vi påbörjade arbetet redan 2016 så ville vi ändå visa hur vi ökade besökstrafiken till klientens webbplats. Vi fick vår klient att spara in pengar på annonser och öka den organiska söktrafiken med högre konvertering. Dvs. fler kunder.

Bilden visar resultatet för 2018. Begär en gratis offert och låt oss på Sweedly öka din digitala närvaro på internet.


Gratis SEO Analys

Gratis SEO Analys & Rapport av din webbplats


Få en gratis SEO Analys & Rapport av din webbplats. I SEO rapporten får du rekommendationer på hur du kan förbättra din position i sökmotorer som Google. Ligg steget före dina konkurrenter och öka din digitala närvaro online.

Webbyrå Sweedly Webbyrå Dalarna Webbyrå Stockholm Webbyrå Borlänge

Kontakta vår webbyrå

Kontakta oss. Vi hjälper vi dig!

© Copyright 2020. Alla rättigheter reserverade | Sweedly Webbyrå