Köpa Hemsida

Komplett Webbplats

Hemsidor för alla branscher

När det gäller att bygga en webbplats är det mycket att tänka på och vi är här för att hjälpa dig med alla steg i den här processen. från projektplanering, webbplatsens konstruktion, funktioner, design, utformning och användbarhets-testning till en färdig lansering. Sweedly strävar alltid efter att din webbplats ska vara tilltalande, funktionell och uppdaterad. Oavsett vilken bransch du tillhör.

Du får oftast bara en chans

Din hemsida är din första och oftast enda chans att göra ett bra intryck när någon hittar dig online. Det tar mycket tid och krävs stor ansträngning att göra ett bra första intryck. Vi har byggt vackra webbplatser som är tilltalande, funktionella och anpassade till moderna tekniker, vilket hjälper dig som privatperson eller företag. Oavsett om du letar efter en estetiskt tilltalande framställning av ditt bästa arbete eller en användbar och intuitiv webbplats med fördelar som du tar med dig till bordet, är vårt designteam redo att skapa en vacker och interaktiv webbplats som bygger på sökmotoroptimering så att besökare kan hitta till din webbplats.

Varje klient är unik för oss

På Sweedly Webbyrå upplever vi varje klient unik. Vi arbetar nära dem med att skapa en hemsida som bygger på principerna om innovation, omtanke och utmaningar.

Det är vår inspiration att skapa skräddarsydda och anpassade webbplatser som bäst representerar ditt varumärke.

Vårt mål är att alltid följa dina önskemål när vi samarbetar tillsammans.

Hur enkelt hittar man ditt företag online?

 
Sökmotorer som Google har gjort det tydligt att webbplatser som syns bättre får oftast fler besökare som konverteras till kunder och det blir enklare att hitta till dig. Vi har erfarenheten och kunskapen för att placera din webbplats högre i sökresultaten. Vi gör detta utan att det påverkar utseendet och funktionaliteten på din webbplats.
Vi leverar mobil-anpassade ”responsiva” hemsidor

Marknadsföring genom mobiltelefoner är inte längre ett tillval, med senaste forskning som visar att över 50% av webbplatsbesök görs via mobil- eller surfplatta. Sökmotorer favoriserar optimerade webbplatser som är mobilanpassade. Vi utnyttjar responsiva strategier för att skapa mer engagemang på din webbplats. 

Vi erbjuder alltid en mobilanpassad version av din webbplats för att förbättra användarupplevelsen.

Vanliga frågor när du köper en hemsida

Hur lång tid tar det att skapa en webbplats?

Ett projekt kan variera när det handlar om tidsåtgång. Vi på Sweedly brukar säga 15-30 dagar för en ”normal” webbplats. En e-handelsbutik (webbshop) brukar ta längre tid att producera, ca 3-12 mån beroende på antal produkter och komplexitet. 

Får man se ett utkast innan sidan är färdig?

Självklart! Vi kommer att visa 1-2 prototyper under projektetsgång. Vi brukar alltid skapa ett ”skelett” som blir grunden för din webbplats. När du godkänner utkastet går vi vidare till utvecklingsfasen och skapar själva webbplatsen. Emellan åt får du se webbsidan byggas upp, vilket är en fantastisk resa från en idé till färdig produkt!

Går det att få en särskild funktion på min webbplats?

När du anlitar oss för att bygga din webbplats kommer vi alltid utgå ifrån de önskemål du har. Om det krävs tex. Att ha ett bokningsformulär eller en särskild kalender på webbplatsen så tar vi fram dessa lösningar åt dig. 

Kan ni sköta uppdateringarna på min webbplats?

Självklart! Vi kan hjälpa till med uppdateringar och posta nya inlägg på din blogg. Vi debiterar dig en månadskostnad som vi kommer överens om (faktureras årsvis) och uppdaterar ditt webbplats med unikt innehåll.

Vad kostar det att äga en webbplats?

När man skaffar en hemsida första gången betalar min först en produktionskostnad för att vi på Sweedly ska bygga en komplett webbplats. Denna kostnad är för själva webbplatsen och allt innehåll som bilder och grafik. Sedan tillkommer en liten avgift på 195kr för domännamn och ca 199-299kr för server och webhotell kostnad i månaden. 

Kan ni bygga en internetbutik eller e-handel?

Vi har varit med och tagit fram flera onlinebutiker på nätet. Vi har efarenheten av att skapa en produktkatalog och lansera produkterna via webbplatsen. Att bygga en e-handel är väldigt lik en ”vanlig” hemsida men kräver mer tid åt själva produkterna och innehållet.

Begär offert

Vi hoppas vår webbsida har inspirererat dig till att samarbeta med oss. Känner du dig redo att prata vidare tveka inte höra av dig genom att kontakta oss eller begära en offert

Gratis SEO Analys

Gratis SEO Analys & Rapport av din webbplats


Få en gratis SEO Analys & Rapport av din webbplats. I SEO rapporten får du rekommendationer på hur du kan förbättra din position i sökmotorer som Google. Ligg steget före dina konkurrenter och öka din digitala närvaro online.

Webbyrå Sweedly Webbyrå Dalarna Webbyrå Stockholm Webbyrå Borlänge

Kontakta vår webbyrå

Kontakta oss. Vi hjälper vi dig!

© Copyright 2020. Alla rättigheter reserverade | Sweedly Webbyrå