Bakåtlänkar är hjärtat i SEO

Bakåtlänkar är hjärtat i SEO. Utan bakåtlänkar (backlinks) kommer din webbplats inte att få en bra position i sökresultatet och blir inte ”indexerat” snabbt.

Som du redan visste finns det två sätt att få backlinks: Naturliga Länkar och Betalda Länkar eller automatiserad länkning. Naturlig länkning är värt att lägga ner tid på men det tar en massa tid, men om du inte har tillräckligt med tid, anlita en professionell företags hemsida som Sweedly Webbyrå i Borlänge, Dalarna som sköter länkningen till er hemsida med högkvalité länkar.
Gratis bakåtlänkar aka. ”backlinks” för din webbplats, en lista framtagen av Sweedly för er som behöver listas på olika webbplatser. Alla kataloger är testade och fungerar, men tänk på att det inte behöver betyda att dessa påverkar er rankning positivt. Vi kan aldrig garantera att din hemsida växer men vi vet att det gör en liten skillnad att använda dessa verktyg. Alla verktyg används på eget ansvar och kom ihåg att inte spamma!
Index Kings
Index Kings kommer att skicka din hemsida till olika statistik webbplatser som kommer att ge dig värderade backlinks. Din webbplats (hemsida) kommer att indexeras och rankas bättre på Google sökmotorn. Få 15.000 gratis backlinks med Index Kings.
Y.M.E
Det här verktyget skickar din webbadress till fler än 10.000 olika webbplatser som automatiskt skapar gratis bakåtlänkar. Alla webbplatser i katalogen innehåller gratis hemsidor, webbplats statistik och webbplats rapporter med dedikerade webbadresser.
BackLinkr
BackLinkr bygger automatiskt (+2500) högkvalitativa bakåtlänkar för din webbsida. Genererade backlinks på etablerade webbplatser som ofta snappas upp av sökmotorer ganska snabbt. Verktyget hjälper hemsidan att snabbt förbättras med SEO och förbättrar din sidrankning på alla sökmotorer.
  
Im talk
Detta verktyg kommer att skapa 1.800  gratis bakåtlänkar (backlinks) till din webbplats/hemsida. Innehållet i länkarna handlar om upplysning av hemsidor, om oss och recensions hemsidor. Dessa bakåtlänkar saknar do-follow länkar, men de här webbplatserna kryllar oftast av Google Bots och andra sökmotorer.
Domain Pinger
Domän Pinger kommer att pinga din domän till 2450+ olika webbplatser, inklusive ett stort antal webbplatser som accepterar gratis listor, och de är huvudsakligen info, om oss sidor, webbplats statistik, företagslistor och kataloger.
  
Seo Unity
Detta gratis backlinks verktyg kommer automatiskt att skicka in din webbadress till mer än 1.500 olika webbplatser. Fördelen med att använda det här verktyget är varje inlämning av en länk som har samlats in, validerats och är spam-fria.
Dessa webbplatser kryllar regelbundet av Google bots.
Ser Backlinks
Genererar bakåtlänkar och pingar dem automatiskt. Få en fullständig rapport om alla webbadresser, bakåtlänkar och pings som du genererar, i realtid.
Excite Submit
Detta verktyg kommer att skicka och pinga din hemsida till 1.506 webbplatser och tjänster direkt.
UseMe
UseMe kopplar automatiskt din hemsida till fler än 2.000 olika webbplatser som: Gratis listor, generell info, vem är, om oss, webbplats statistik, hemsidans värde, företagsförteckningar och kataloger.
Gratis backlink verktyg
Skapa upp till 500 gratis bakåtlänkar som pekar mot din hemsida från höga auktoritets webbplatser inom en minut med hjälp av att använda ”pingning”. Registrering krävs dock innan.
Så vad väntar du på? Skapa gratis bakåtlänkar för din webbplats (hemsida) och rankas bättre på sökmotorer. Om det här inlägget hjälper dig att få det du letar efter glöm inte att dela din åsikt genom att kommentera eller dela artikeln med dina vänner :)
På återseende,

Sweedly

backlinks, bakåtlänkar, Gratis bakåtlänkar, varför bakåtlänkar


Jean

Jean (tid.Jian Erdem) är en specialiserad konsult inom ämnet Webbutveckling och SEO optimering. Hans främsta erfarenheter ligger inom Digital marknadsföring, Wordpress, Webbdesign, SEO, Projektledning och musikproduktion. Jean är proffs på ta fram SEO rapporter och analyser för företag som ville öka sin digitala närvaro. Som projektledare har Jean levererat fullständiga hemsidor till småföretag och privatpersoner i alla branscher.

Gratis SEO Analys

Gratis SEO Analys & Rapport av din webbplats


Få en gratis SEO Analys & Rapport av din webbplats. I SEO rapporten får du rekommendationer på hur du kan förbättra din position i sökmotorer som Google. Ligg steget före dina konkurrenter och öka din digitala närvaro online.

Webbyrå Sweedly Webbyrå Dalarna Webbyrå Stockholm Webbyrå Borlänge

Kontakta vår webbyrå

Kontakta oss. Vi hjälper vi dig!

© Copyright 2020. Alla rättigheter reserverade | Sweedly Webbyrå